MotivaImagine™

,,Pažljivo dizajniran proces, koji Vas korak po korak vodi kroz individualno iskustvo estetske hirurgije”

Kada razmišljate o promeni svoga izgleda I intervenciji uvećanja grudi, jako je bitno da budete dobro informisani pri donošenju ove odluke, jer će svako novo saznanje uticati na opciju za koju se možete odlučiti kao i na Vaša očekivanja posle intervencije

Traganje za novim informacijama u vezi procedure predstavlja početak Vašeg puta na polju estetske hirurgije. U Motiva tim-u, verujemo I negujemo stav da svaka pacjentkinja treba da ima odgovore na sva pitanja kao I da donese prave odluke, kako bi iskusila najviši ,,zlatni standard” na polju estetske hirurgije. Mislimo da to može biti postignuto kroz naš jedinstven ,,Motiva Imagine” dizajnirani centar.

Razumemo da kao savremena žena, očekujete samo najbolje ne samo od ishoda estetske intervencije, već I od celokupnog doživljaja estetske hirurgije. MotivaImagine Vam nudi jedinstvenu mogućnost da kroz nekoliko koraka specijalno dizajniranih za individualni pristup, iskusite Motiva razliku.

1 Korak - MotivaImagine Centar u Beogradu

Axis Three

Blog Article Figure

Ovde počinje Vaša MotivaImagine konsultacija. Za nekoliko trenutaka, anatomski generisana 3D slika vašeg torzo-a I grudi će se pojaviti na ekranu, koja će koristiti da kroz odabir implantata različitih oblika I volumena, dobijete prikaz tj. simulaciju vašeg potencijalnog izgleda nakon intervencije.

Blog Article Figure

Tokom Vaše konsultacije, Vaš MotivaImagine savetnik ili Vaš doktor će Vam pažljivo objasniti I prikazati različite oblike, veličine, projekcije I teksture I pomoći u odabiru Motiva implantata. Prikaz predstavlja uvodno iskustvo I ideju za dalju, precizniju konsultaciju sa Vašim doktorom.

2 Korak - Medicinska Konsultacija sa doktorom

Tokom medicinske konsultacije, doktor će sa Vama pažljivo pogledati 3D simulaciju I inicijalni izbor implantata. Uz precizne informacije o samoj proceduri I detaljan pregled, zajedno ćete napraviti izbor implantata za Vas.

Blog Article Figure

3 Korak - Odabir implantata najnovije generacije

Odluka da uradite povećanje ili rekonstukciju grudi može biti zasnovana na različitim faktorima, uključujući I sigurnost silikona I silikonskog gela kojim je implantat punjen. Sada napokon možete biti sigurni da ste doneli pravu odluku odabirom visoko kvalitetnih implantata najnovije generacije sa čipom Q Inside Safety Technology.

Q Inside Safety TechnologyTM poseduje bikompatibilni mikrotransponder program sa jedinstvenim numeričkim nizom od 15 cifara kome se pristupa ručnim čitačem kada se prodje preko područja dojke. Petnaestocifreni broj koji se pojavi na čitaču odgovara sa sigurnošću ,,online“ bazi podataka kojoj mogu pristupiti putem interneta samo ovlašćene osobe. Kroz Q Inside Safety TechnologyTM čip lekari i pacijenti imaju pristup sigurnoj, neinvazivnoj, proveri specifičnih podataka vezanih za implantate (serijski broj, datum proizvodnje, broj LOT-a, datum i mesto postavljanja). Za razliku od proizvoda sa garancijskim karticama koje su do sada bile dostupne pacijentima nakon povećanja grudi ili rekonstrukcije Q Inside Safety TechnologyTM čip nikada ne može biti izgubljen, što pacijentima pruža dodatan spokoj po pitanju sigurnosti, a takodje daje mogućnost I Vašem doktoru da identifikuje vaše implantate bez potrebe za dodatnom hirurškom intervencijom. Ova sigurnosna informacija je bezbedna I strogo sačuvana uz pomoć najnovije tehnologije I od izuzetnog je značaja u slučaju mogućih događaja koji se tiču bezbednosti.

Blog Article Figure

Da li je ova tehnologija bezbedna?

Ova tehnologija je odobrena od strane FDA za korišćenje I odobrena ne samo kao bezbedna već I kao izuzetno efektivna. Q inside Tehnologija je kompatibilna sa Magnetnom rezonancom I mamografom. Takodje, ova tehnologija ne utiče na period oporavka posle intervencije, kao ni na njen ishod I traje koliko I sam implantat. Zapravo, samo ćete Vi I Vaš hirurg znati za njegovo postojanje unutar implantata.

Da li ova Q inside tehnologija utiče na mogućnost žene da doji?

Pacijentinje koje ostanu u drugom stanju nakon operacije uvećanja grudi ili rekonstrukcije, bi trebalo da bez ikakvih problema doje svoje bebe.

Da li postoje dodatni troškovi vezani za Qinside Tehnologiju?

Ne postoje dodatni troškovi.

Ovde mozete pogledati video Axis Three 3D